Todella paljon on sattunut ja tapahtunut edellisen päivityksen jälkeen. Poika päätti syntyä hiukan etuajassa ja ennen kuin sain tehtyä yhtään lisää noita tonttuja. Sitten sitä elämä meniki uutta pientä ihmistä ihmetellessä. Vuodenvaihteen jälkeen jäin yksin lasten kanssa ja oli muuttoa uuteen asuntoon ja niin pois päin. Koko elämän on saanut kaapia taas kasaan ja paljon vielä edessä ennenkun tästä toipuu ja saa arjen syrjästä kiinni. Aina ei voi ymmärtää toisen osapuolen ajatuksia ja tekoja. Tätä sulatellessa on kulunut oma aikansa.

 

No jotain pientä käsityötä kuitenkin on pitänyt tehdä ja niitä tehdessä mieli on saanut arjesta edes hetken rauhan. Tässä ensin kolme virkattua mattoa uuteen kotiin. Ihan tavallisesta maton kuteesta tehty. Matot ovat keskenän hiukan eri kokoisia.

 

Tekisi mieli tehdä näitä lisääkin, mutta sitten joskus, kun muut projektit ovat valmiita ja saan hankittua lisää kudetta.

 

Sitten tein Novitan hanko langasta tällaisen laukun, joka on enimmäkseen virkattu ja hitusen neulettakin siinä esiintyy. Ohje tähän oli novitan lehdessä, mutta poikkesin taas ohjeesta omille teilleni. Lisäsin myös laukun sisäpuolelle puhelin taskun ja renksun avainten ripustusta varten, jotta ei tarvitse niitä laukun pohjalta kaivella.