Pitkästä aikaa jotain valmista, tuntuu ikuisuudelta että ei ole saanut mitään näkyvää aikaiseksi. Koulu vie niin paljon aikaa, mutta opinnäytetyö on taas editynyt nykäyksen eteenpäin. Kaksosistani toinen sai jo sänkyynsä isoäidin neliöistä virkatun sänkypeiton ja toinen on työn alla.

Pojalle tein kirjavasta novitan Puro batik langasta ja reunukset turkoosin sinisestä novitan Miami langasta. Alun alkaen minun piti tehdä tuosta Puro batik langasta itselle pusero, mutta mielenkiinto lopui kesken ja langat seisoi varastossa odottamassa uutta innostusta. Kun alkoi jokapuolella näkyä ihmisten virkkaamia isoäidin neliöitä, niin arvelin minäkin ja purin aikaisemman työn ja tässä lopputulos.

Tytölle tulee samoista langoista saman tyylinen peitto, ainoana erotuksena on väri. Haaveilin myös virkkaavani itsellekkin sänkypeiton, mutta eri langoista ja se on kuitenkin niin iso urakka että todellakin vain haaveilen.

Yllä ensin koko peitto ja alemassa kuvassa hiukan lähempää. Lankaa meni yhteensä 1200g+450g = 1650 grammaa. Peitto tuntuu aika painavalle mutta kestääpähän hyvin paikallaan ja toistaiseksi pinta on pysynyt hyvänä, eikä ole nyppyyntynyt tai menettänyt muotoaan.