No nih, nyt olen sitten virallisesti äipälomalla. Koulua kuitenkin vielä kaksi päivää jäljellä ja yksi tentti joulun alla, joten teen ne mahdollisuuksien mukaan pois alta. Sitten vaan kotona puuhastelua lasten kanssa ja neuleiden parissa.

 

Olen tässä iltapuhteina ja koulun luentojen aikana saanut tällaisia pieniä neuleita valmiiksi, eli ensimmäisenä tällaiset sukat. Sukkien lanka on Novitan joku sukkalanka, tarkkaa nimeä en musta enää.

Toisena esittelen tällaisen setin Novitan Jussi langasta, tuubihuivi/ kauluri miten kukakin haluaa kyseistä asustetta kutsua ja sitten samaan sarjaan lapaset. Myssyäkin tähän  sarjaan mietin, mutta en ole vielä ainakaan aloittanut, joten saas nähdä saanko sellaisen aikaiseksi.



Vaikka otsikko onkin neuletöitä, niin laitan lopuksi tähän velä virkkaamani tyynynpällisen. Langasta en tiedä mikä on, lankavaraston kätköistä kaiveltu. Malli on sinällään jotenkin vanhahtava, sillä tiedän että edesmennyt mummoni on tehnyt tädilleni vastaavan joskus kauan aikaa sitten. Ihan mummon muistoksi tein, vaikka muuten tyynyn mallista en niin välitäkkään.