Syksy hiipi askel askeleelta pidemmäle, kohta jatkuisi oma koulukin. Joskaan pitkään en kerkeä sitä käydä tänä syksynä, koska jään todennäköisesti äippälomalle jo marraskuun alussa. Toisaalta odotan jo innolla koulun alkua ja opintojen jatkumista, mutta toisaalta kotona olisi niin paljon tekemistä ennen vauvan syntymää että mitenhän kaiken kerkee tehdä. Tietysti kaikkea voi vielä tapahtua, joten en halua etukäteen hehkuttaa liikaa vauvasta. Voisipa välillä jakaantua kahdeksi että saisi kaikki askareet hoidettua. Haaveilin myös että koska on tiukka syksy koulussa esissä, olisi saanut tehtyä kunnon suursiivouksen ennen aloitusta.

No sitten itse pää-asiaan. Sain vihdoin ja viimein viimeisteltyä kaksosille myssyt ja villasukat. Lanka on 7veljestä polkka lankaa. Tein näistä aika yksinkertaiset, joten sopii moneen menoon.

Tein myös itselleni tällaisen, omasta mielestä ihanan muhkun huivin Novitan varpu langasta. Ainakin tämä on lämmin. Olin jo pitkään pyöritellyt tuota lankaa varastossani kun en oikeen tienyt mitä siitä tekisin. Toinen kerä olisi vielä jäljellä kunhan keksin mitä teen vai myynkö langan vai teenkö huivin myyntiin, saas nähdä mihin sen joskus käyttäisin.