No kesä oli ja meni. Blogin päivitys jäi vähän retuperälle ja jossain välissä kuvatkin katosi bitti avaruuteen (tekniikan ihanuuksia). Nyt otin ihan asiakseni palautella kuvia paikoilleen ja laittelen niitä pikkuhiljaa, kun kerkeän (tai sit jää osa laittamatta ;D). Koulunkäynnin jatkamista olen yrittänyt aloitella ja viimeistellä toista opinnäytetyötä joka jäi kesken. Kyllä se siitä lähtee, tänään vapaapäivä.

No jotain kesällä tapahtunutta. Sain outoja kipukohtauksia jotka vain paheni, kunnes syy löytyi, sappikiviähän siellä oli. Nyt pääsen kohta leikkaukseen ja toivottavasti helpottaa. Tästä se idea sitten lähti, eli piti kehitellä ja keksiä kakkuja ja leivonnaisia joita minäkin voisin syödä. Joten nyt tässä esittelen niitä. Kakkupohjan ohje oli yhteishyvässä, mutta saadakseni rakenteesta ja mausta hyvän, jouduin muokkaamaan sitä jonkin verran. Kakuissa ei ole rasvaa eikä kanamunaa, maku lähes yhtä hyvä kuin tavallisissakin kakuissa, ehkä hitusen makeampia ja pohjaa piti käsitellä varoen, koska tahtoi murentua helposti. Ei mitään kauniita, maistuvia kyllä. Harjoittelen kovasti edelleen kakkujen koristelua, jostain syystä se vain ei lähde onnistumaan.

Mustikka, mansikka kakku



Marjapiirakka, mustikoita ja vadelmia.



Sitten vielä lasten synttärikakut angry bir kakku ja kukkakakku, sokerimassassa on kyllä kanamunaa, mutta yleensä vain valkuaista joka on paremmin siedettyä sappikivitaudissa. Lähinnä se keltuainen on se pahis.





Viimeisenä hedelmäkakku, kiilloke levisi hiukan alustalle, mutta ei haitannut.